'Ik hoef niet meer
te smeren.'

Veiligheid

Veiligheid en gezondheid gaan hand in hand. Dermasun apparaten voldoen aan strenge medische en technische richtlijnen. Om de veiligheid van uw huid te borgen, werkt Dermasun met een ultra lage dosis
UV licht.

Effectiviteit

Dermasun biedt geen kuur, maar een onderhoudstherapie. Wanneer uw zonneallergie onder controle is, blijft het resultaat. U kunt uw huid het hele jaar rustig houden en hoeft niet meer bang te zijn voor een onverwacht zonnige dag.

onderzoek

Dermasun Medical is ontwikkeld in samenwerking met het LUMC en VUmc. Onderzoek toont aan dat gebruikers van Dermasun Medical geen verhoogd risico lopen op het ontwikkelen van
huidschade.

Veiligheid

Dermasun UVB lichttherapie:

Laag gedoseerd

Door het gebruik van een persoonlijk belichtingsschema bouwt u geleidelijk en veilig de dosering UV-licht op die nodig is om uw klachten te verminderen. De maximale dosering UV-licht die u dagelijkse (onder de douche) ontvangt van 10 minuten is 6 j/cm2 of o,3 MED voor huidtype 2. Dit zou u heel eenvoudig kunnen vergelijken met 10 minuten zomerzon.

Als u twee jaar lang elke dag tien minuten voor een Dermasun staat, wordt u blootgesteld aan evenveel UV licht als bij één traditionele lichtkuur van 12 weken. Door de lage dosering UV licht kan Sunshower Medical veilig elke dag gebruikt worden. We adviseren u dan ook het apparaat te blijven gebruiken, juist als uw huid rustig is.

BESCHERMING

UV-licht kan schadelijk zijn voor de ogen. Bij elk Dermasun Medical apparaat wordt daarom een UV-bril meegeleverd die tijdens de lichttherapie kunnen worden gebruikt.

De Dermasun UVB lichttherapie en lampen zijn speciaal ontworpen voor gebruik in een natte omgeving, zoals de badkamer en o.a. voorzien van:

  • Dubbel elektrische isolatie
  • Gehard glas met glasbreuk- en temperatuur sensor
  • Begrensde behandelingstijd
  • Automatische koeling

Effectiviteit

Dermasun biedt geen kuur, maar een onderhoudstherapie. Als uw huid rustig wordt, blijft hij rustig. Door de lage dosering duurt het langer voor u resultaat ziet , maar wanneer uw zonneallergie onder controle is, blijft het resultaat.

De dagelijkse lage dosis UV licht zorgt bovendien voor de aanmaak van vitamine D en geeft een betere weerstand en meer energie.

Met Dermasun Medical verminderen uw klachten geleidelijk. De hoeveelheid UV-licht is zo laag dat u niet zal verbranden. Het is wel voldoende om uw huid te kalmeren en rustig te houden, als u het regelmatig gebruikt.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat thuisbehandeling van chronische klachten de kwaliteit van uw leven verhoogt. Zie meer resultaten.

Bekijk onze video’s om van onafhankelijke dermatologen of patiënten te horen wat Dermasun Medical voor u kan betekenen. Wilt u op de hoogte blijven van en gratis adviezen en tips voor uw huidaandoening ontvangen? Like en volg dan onze Facebookpagina of neem gerust contact met ons op.

Video afspelen
%
TEVREDEN

81% van de patienten geeft een 7 of hoger voor het resultaat van de behandeling

%
KLACHTEN

Onderzoek toont aan dat zonneallergie klachten halveren na 6 maanden gebruik

Onderzoek

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat thuisbehandeling van chronische klachten de kwaliteit van uw leven verhoogt. Dermasun Medical wil zorgen voor uw huid zo zorgeloos mogelijk maken. Literatuurstudies laten zien dat laag gedoseerd UV licht bijzonder geschikt is voor de behandeling van zonneallergie.

Wij voeren continue een patiënt tevredenheid onderzoek uit. Uit ons tevredenheidsonderzoek blijkt dat 81% van de gebruikers een 7 of hoger geeft voor het resultaat van de behandeling. Voor bijna alle gebruiker geldt dat consequent en langdurig gebruik van de Dermasun lamp voor thuisbelichting de huid rustig en vrij van uitbraken kan houden.