Dermasun Medical biedt service en garantie

Service en onderhoud

Uw gebruiksgemak is voor ons erg belangrijk. Dermasun Medical apparaten worden volgens de strengste richtlijnen geproduceerd. Alleen door Dermasun Medical geautoriseerde bedrijven mogen service verlenen aan de Dermasun, apparaten voor UVB-lichttherapie thuis. Is er iets aan de hand met uw Dermasun? Neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)88-3376222 of vul ons contactformulier in.

GARANTIE
Dermasun Medical apparaten hebben bij aanschaf 2 jaar garantie. Service en garantie zijn inbegrepen bij de bruikleen.

INSTALLATIE
Zodra uw bestelling van de Dermasun binnen is, nemen wij contact met u op om de installatie met u in te plannen. De meeste gebruikers van de Dermasun laten de apparaten in de douche installeren. Zo kunnen zij hun dagelijkse lichttherapie ondergaan tijdens het douchen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de apparaten elders in huis op te hangen. Dit heeft geen effect op de therapie: zonder water is de Dermasun therapie net zo effectief als met water. Wij adviseren om de apparaten op een toegankelijke plaats te hangen waar u ze zonder moeite dagelijks kunt gebruiken. Alleen door Dermasun Medical geautoriseerde bedrijven mogen de apparaten installeren.

TECHNISCHE GEGEVENS EN HANDLEIDING
Een Dermasun apparaat heeft de volgende afmetingen: 145 x 30 x 20 cm (l,b,d) en past in elke standaard douche. Bekijk de checklist voor installatie. Als u de Dermasun voorgeschreven krijgt, sturen wij u deze gegevens ook toe. Technische informatie en tips voor dagelijks onderhoud vindt u in de uitgebreide handleiding van de Dermasun.