'Ik leef niet
meer van uitbraak
naar uitbraak.'

Een nieuwe, dagelijkse vorm van lichttherapie voor de thuisbehandeling van chronische huidaandoeningen.

Effectief

Net zo effectief als een gewenningskuur in het
ziekenhuis.

Veilig

De Dermasun geeft een gezonde dagelijkse hoeveelheid UV-straling.

THUIS

U hoeft nooit meer naar het ziekenhuis voor lichttherapie.

Zonneallergie

Bent u klaar met tijdelijke oplossingen voor uw chronische huidprobleem? Wilt u het hele jaar door een rustige huid, zonder bang te zijn wanneer uw klachten terugkomen? Gewoon thuis. Dat kan met lichttherapie van Dermasun Medical, speciaal ontwikkeld voor de behandeling van zonneallergie.

Reageert u goed op andere vormen van lichttherapie, maar komen uw klachten steeds weer terug? Dan is Dermasun Medical lichttherapie waarschijnlijk een geschikte behandeling voor u. Doe de test voor een persoonlijk advies.

Dermasun Medical biedt geen kuur, maar een onderhoudstherapie. Als uw huid rustig wordt, blijft hij rustig. Veilig, effectief en het hele jaar door: u leeft niet meer van uitbraak naar uitbraak.

Video afspelen

DeRMASUN MEDICAL

Wij werken om uw huidaandoening onder controle te houden. Wij hebben ontdekt dat chronische huidaandoeningen op een veilige en effectieve manier behandeld kunnen worden met een lage dosis UVB.

EFFECTIEF
De lage dosering UV licht zorgt voor een langzaam, geleidelijk effect. Maar al het resultaat wat u haalt, kunt u onderhouden. De  Dermasun is eenvoudig te bedienen via de display.

VEILIG
Dankzij twee lagen filterglas komt er een ultra lage dosis UV licht uit de Dermasun. Met een schema bouwt u de blootstelling aan het licht heel voorzichtig op.

THUIS
U hoeft niet meer naar het ziekenhuis voor lichttherapie, maar kunt uw huid thuis behandelen wanneer het u uitkomt. Zelfs tijdens het douchen.

DERMAWIJZER
Benieuwd of Dermasun u kan helpen? Vul nu de Dermawijzer in. Binnen 2 minuten heeft u een advies op maat.