'Ik hoef niet meer
naar het ziekenhuis
voor lichttherapie.'

Installatie

Onze lichttherapie is ontworpen om thuis in uw douche gemonteerd te worden. Gebruik onder de douche maakt het wel zo makkelijk. Wij verzorgen de installatie!

Lichttherapie

Met UVB lichttherapie thuis van Dermasun Medical kunt u het hele jaar door uw huid onder controle houden. Crèmes, zalven en tijdelijke licht kuren heeft u niet meer nodig.

Begeleiding

Dermasun is meer dan alleen lichttherapie. Wij bieden u uitgebreide begeleiding, voorzien u van een lichtschema en geven professioneel advies wanneer u dat nodig heeft.

Installatie

Wij komen de Dermasun bij u thuis installeren.
Dit gebeurt hoe en waar u graag wilt.

Afmetingen

In de afbeelding hiernaast ziet u de afmetingen van de Dermasun.

mogelijkheden

Installatie kan op een standaard of met een paar schroeven in de hoek en tussen de tegelvoegen gemonteerd

installatie

Wij regelen het terwijl u koffie drinkt!

Elke dag

Om dagelijks gebruik zo makkelijk mogelijk te maken, raden we aan om de Dermasun onder de douche te plaatsen.

Electra

De Dermasun is energiezuinig en verbruikt slechts 1300W. Aansluiten op een aparte groep is niet noodzakelijk.

Afstand

De optimale afstand tot de Dermasun tijdens het gebruik is 30 cm.

Video afspelen

Lichttherapie

U zult waarschijnlijk merken dat u in de zomer minder last heeft van uw klachten. UV licht heeft namelijk een kalmerende werking op de huid. U kunt niet elke dag naar het strand, daarom hebben we de zomerzon nagebootst met onze lampen.

Met de Dermasun krijgt u geen kuur, maar een onderhoudstherapie. Het verminderen van uw klachten is niet het eind, maar pas het begin van een blijvend resultaat. Met Dermasun Medical houdt u uw huid rustig en leeft u niet meer van uitbraak naar uitbraak. Als u positief reageert op traditionele lichttherapie of minder klachten heeft in de zomer, dan is het waarschijnlijk dat Dermasun Medical thuisbelichting een comfortabele en geschikte behandeling voor u is.

De dagelijkse lage dosis UV licht zorgt bovendien voor de aanmaak van vitamine D en geeft een betere weerstand en meer energie.

Begeleiding

Dermasun Medical begeleidt de installatie en het gebruik van de lichttherapie. U krijgt een uitgebreide uitleg over de therapie en wij sturen u een belichtingsschema toe. Iedere huid is anders. Speciaal voor psoriasis hebben we met medisch specialisten een belichtingsschema opgezet.

We begeleiden u door regelmatig contact met u op te nemen en een korte vragenlijst met u door te nemen. Zo houden we uw voortgang bij en kunnen we bijsturen indien dat nodig blijkt te zijn. Als u tussentijds vragen heeft, kunt u onze professionals altijd op kantooruren bereiken.