'Zorgt voor een vitamine D boost en geeft een betere weerstand + meer energie.'

Een nieuwe, dagelijkse vorm van lichttherapie voor de thuisbehandeling van chronische eczeem

Effectief

Binnen twee maanden verdwijnen jeuk en
roodheid.

Veilig

De Dermasun geeft een gezonde dagelijkse hoeveelheid UV-straling.

THUIS

U hoeft nooit meer naar het ziekenhuis voor lichttherapie.

Eczeem

Bent u klaar met tijdelijke oplossingen voor uw chronische huidprobleem? Wilt u het hele jaar door een rustige huid, zonder bang te zijn wanneer uw klachten terug komen? Gewoon thuis. Dat kan met lichttherapie van Dermasun Medical, speciaal ontwikkeld voor de behandeling van eczeem.

Heeft u in de zomer minder last van uw eczeem? Reageert u goed op andere vormen van lichttherapie, maar komen uw klachten snel weer terug? Dan is Dermasun Medical lichttherapie waarschijnlijk een geschikte behandeling voor u. Doe de test voor een persoonlijk advies.

Dermasun Medical biedt geen kuur, maar een onderhoudstherapie. Als uw huid rustig wordt, blijft hij rustig. Veilig, effectief en het hele jaar door: u leeft niet meer van uitbraak naar uitbraak.

Video afspelen

Dermasun MEDICAL

Wij werken om uw eczeem klachten onder controle te houden. Wij hebben ontdekt dat chronische eczeem op een veilige en effectieve manier behandeld kan worden met een lage dosis UVB licht. Vaak hebben mensen met eczeem klachten een tekort aan vitamine D.

EFFECTIEF
De lage dosering UV licht zorgt voor een langzaam, geleidelijk effect. Maar al het resultaat wat u haalt, kunt u onderhouden. Tegelijkertijd houdt u uw vitamine D niveau goed op peil.

VEILIG
Dankzij twee lagen filterglas komt er een ultra lage dosis UV licht uit de Dermasun. Met een schema bouwt u de blootstelling aan het licht heel voorzichtig op.

THUIS
U hoeft niet meer naar het ziekenhuis voor lichttherapie, maar kunt uw huid thuis behandelen wanneer het u uitkomt. Zelfs tijdens het douchen.

DERMAWIJZER
Benieuwd of Dermasun u kan helpen? Vul nu de Dermawijzer in. Binnen 2 minuten heeft u een advies op maat.