Toggle menu

Dermasun UVB lichttherapie

UVB lichttherapie van Dermasun Medical is een nieuwe, dagelijkse vorm van UVB lichttherapie voor de behandeling van chronische huidaandoeningen, die onder de douche geplaatst kan worden.

HELIOS & APOLLO

Dermasun Medical heeft twee apparaten ontwikkeld voor UVB lichttherapie; de Helios en de Apollo. De Helios is ontwikkeld voor psoriasis en eczeem en de Apollo voor zonneallergie.

ULTRALAGE DOSIS

Dermasun Medical UV lichttherapie werkt op basis van een ultra-lage dosis breedband spectrum UVB. De maximale hoeveelheid UV licht die uit een Dermasun apparaat komt, is te vergelijken met 10 minuten in de zomerzon in Nederland. Door de lage dosis is Dermasun Medical veilig voor dagelijks gebruik.

DAGELIJKSE ROUTINE

Dermasun Medical kan onder de douche geïnstalleerd worden, hierdoor wordt het gebruik van het Dermasun apparaat makkelijk onderdeel van de dagelijkse routine. De lage dosis is afdoende om de huid te kalmeren wanneer het dagelijks gebruikt wordt.

ONDERHOUDSTHERAPIE

Dermasun Medical biedt geen kuur aan, maar een onderhoudstherapie. Het verminderen van uw klachten is niet het eind, maar pas het begin van de Dermasun Medical therapie. Met Dermasun Medical houdt u uw huid rustig en leeft u niet meer van uitbraak naar uitbraak. Bekijk onze werkwijze voor meer informatie over begeleiding en belichtingsschema’s.