Toggle menu

Aanschaf & vergoeding

Als het ziekenhuis waar u onder behandeling bent, een contract met Dermasun Medical heeft, kunt u op recept van uw dermatoloog Dermasun lichttherapie thuis krijgen. U kunt de bruikleen jaarlijks in overleg met uw dermatoloog verlengen. In de meeste gevallen wordt dit vergoed vanuit uw basisverzekering. Vul de dermawijzer in om te zien of dit ook voor u geldt. Of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Wanneer uw dermatoloog lichttherapie van Dermasun voorschrijft, ontvangen wij bericht via uw arts. U hoeft zelf dus geen actie te ondernemen. Zodra wij de bestelling hebben ontvangen van de dermatoloog, nemen wij contact met u op en komen het apparaat snel daarna installeren.

Wij vertellen u graag of uw ziekenhuis Dermasun Medical voorschrijft.

Vergoeding

Wanneer uw dermatoloog een Dermasun voorschijft is dit ziekenhuisverplaatste zorg. De therapie valt in dit geval onder de basisverzekering en wordt, met uitzondering van uw eigen risico, volledig vergoed.

Bestelformulier (alleen voor dermatologen)

Hier vindt u het bestelformulier voor Dermasun Medical. Let op! Met dit formulier kunnen alleen dermatologen en administratief personeel van ziekenhuizen waar wij een contract mee hebben, Dermasun Medical voor u bestellen.

Aanschaf

Als u een Dermasun wilt aanschaffen, raden wij u aan om dit in samenspraak met u dermatoloog te doen. De nieuwprijs van een Dermasun is €1990 incl. BTW. Voor €250 komen we het apparaat bij u plaatsen. De aanschaf van Dermasun Medical wordt door de meeste verzekeraars niet of hooguit gedeeltelijk vergoed. Neem contact op met uw verzekeraar om hier uitsluitsel over te krijgen.