Toggle menu

Aandoeningen Psoriasis

Heeft u in de zomer minder last van uw psoriasis? Reageert u goed op andere vormen van lichttherapie, maar komen uw klachten snel weer terug? Dan is Dermasun Medical lichttherapie waarschijnlijk een geschikte behandeling voor u.

Lichttherapie tijdens het douchen

De Dermasun Helios geeft een ultralage dosis breedband UV licht (vergelijkbaar met 10 minuten in de zomerzon) waarmee u elke dag, tijdens het douchen, uw psoriasis kunt behandelen. Dermasun Helios kan onder de douche geplaatst worden, maar u hoeft niet te douchen tijdens het gebruik. De Dermasun Helios kan het best geïnstalleerd worden op een plek waar het gebruik gemakkelijk onderdeel wordt van uw dagelijkse routine.

Veilige lichttherapie

Dermasun biedt geen kuur, maar een onderhoudstherapie. Als uw huid rustig wordt, blijft hij rustig. Veilig, effectief en het hele jaar door: u leeft niet meer van uitbraak naar uitbraak. Door de lage dosering duurt het langer voor u resultaat ziet , maar wanneer uw psoriasis onder controle is, blijft het resultaat. Hieronder ziet u een schematische weergave van het verschil tussen het resultaat van reguliere lichttherapie, het resultaat van Dermasun Medical en het natuurlijk verloop van psoriasis. Bekijk hier de rest van het onderzoek naar het effect van Dermasun Medical op psoriasis.

Behandel psoriasis met Dermasun

Uw dermatoloog kan u de Dermasun Helios voorschrijven. Lees meer over de aanschaf en het voorschrijven van de Dermasun Helios.